Vineri, 2018-04-27, 7:49 AM
Site menu
Categorii
Actiune [78]
Comedie [93]
Horror [53]
Drama [53]
Aventura [28]
Muzical [6]
Desene [28]
Filme Romanesti [10]
Romantic [19]
Seriale [2]
Documentare [3]
Western [2]
S.F [18]
Fantastic [15]
Crima [14]
Thriller [23]
Razboi [5]
Trasniti Din Nato [19]
Prison Break Online [4]
Filme Indiene [7]
La Bloc [17]
Parerea Ta!!!
Cum vi se pare situl?
Total Voturi: 747
Statistici
Useri In 24 de ore:


Detalii
Comments: 144
Publisher: 497
Guestbook: 31
Pagina Principala » Articole » Drama

Children.Of.Men[2006


PENTRU A VEDEA FILMUL FARA INTRERUPERI CLICK AICI!!!Titlu Original: Children.Of.Men[2006
Anu: 2006
Duratia: 114 min

Descriere:
Realizatorul de filme, nominalizat al Premiului Oscar®, ALFONSO CUARÓN (Y tu mamá también; Harry Potter and the Prisoner of Azkaban) creeazã o viziune surprinzãtoare asupra viitorului, si transmite un semnal de alarmã prezentului cu un thriller hipnotizant, Copiii tatalui.

Pãmânt, anul 2027: sperantele pentru viitor s-au diminuat. Sunt aproape 19 ani de la ultima nastere a unui copil si cu fiecare an care trece, inexplicabil, fãrã o nastere pe întreg pãmântul, omenirea se apropie de disparitie, cerându-si ultimile drepturi asupra viitorului. În timp ce majoritatea oamenilor aleg sã îmbrãtiseze inevitabilul si se îndreaptã spre separatism, ilegalitate si nihilism, altii se luptã pentru o planetã unitã si pentru drepturile populatiei aflate pe cale de disparitie.

Marea Britanie, singura tarã care a reusit sã facã fatã situatiei, printr-o politicã de imperialism militarist, trebuie sã supravietuiascã coflictului interior mereu în crestere, iar pe de altã parte trebuie sã facã fatã fluxului formidabil de refugiati ilegali pe teritoriul tãrii. Dar, cu fermitate si cu o mânã totalitarã, prinde si inchide acesti "fugari" in lagare de concentrare.

Pentru Theo (CLIVE OWEN), toate acestea sunt prea putin importante. Existenta lui este învioratã doar de vizitele pe care le face unui vechi prieten, Jasper (MICHAEL CAINE), care locuieste într-o provincie la câteva mile depãrtare de Londra. Acolo, ei îsi amintesc de momentele vesele în care erau camarazi în armatã, activisti care odatã se împotriveau noilor tendinte, dar care acum se simt ei însisi exclusi dintr-o societate care nu le mai oferã niciun rãspuns.

Toate acestea se schimba brusc când Theo se trezeste aruncat într-un camion si adus în fata lui Julian (Julianne Moore). Candva partenera lui în dragoste si rãzboi, ea este acum lidera unui grup secret ce se luptã pentru drepturile populatiei de refugiati. Julian îi cere o favoare lui Theo, sã obtinã actele de tranzit pentru Kee (CLARE-HOPE ASHITEY), o tânãrã femeie din organizatia acesteia care trebuie sã iasã din tarã în sigurantã.

Theo este de acord, de dragul lui Julian si pentru 5000 de lire pe care le va primi, si curând se trezeste acompaniat de Kee si de un camarad de-al lui Julian, care-i da multe batai de cap, într-o cãlãtorie plinã de neprevãzut în care trebuiau sã treacã prin mai multe puncte de verificare de securitate pânã la coastã. Dar când grupul lui Theo este atacat de teroristi, devine clar cã, de fapt, Kee este mai mult decât o simplã refugiatã: ea este o persoanã pentru care altii si-ar putea sacrifica viata.

Ea este, de fapt, însãrcinatã în luna a opta si este privitã ca un miracol pe care întreaga planetã îl asteapta.

În cursa spre sanctuar fugind de anarhisti care ar risca totul pentru o cauzã si de cei care i-ar folosi copilul în scopuri politice, Kee si Theo devin eroii, cu sanse mici de reusita, unei generatii viitoare.

Universal Pictures prezintã o viziune unicã si frapanta asupra lumii din viitorul apropiat si lupta unui singur om pentru a o salva. In "Copiii tatalui" -Children of Men, din a cãrui distributie fac parte nominalizatii la Premiul Oscar Clive Owen si Julianne Moore, si câstigãtorul Premiului Oscar Michael Caine, sub regia lui Alfonso Cuarón.

Scenariul acestui film este scris de Alfonso Cuarón în colaborare cu scenaristul Timothy J. Sexton... pe baza romanului best-seller scris de P.D. James. Din distributie face parte si OANA PELLEA.


Categoria: Drama | Adaugat de: DivxOnline (2009-05-27)
Vizualizari: 268 | Voteaza: 0.0/0 |
Total comentarii: 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii!
[ Cont Nou! | Login ]
Cauta
Medias.Cs16.Ro
Chat
200
Voteaza!!!
Doriti Sa Mai Adaugam Filme Online Pe Site?
Total Voturi: 384
Parteneri!!!
Promovare Gratuita - Top123
Copyright By BenY © 2018 Make a free website with uCoz