Miercuri, 2018-04-25, 9:59 AM
Site menu
Categorii
Actiune [78]
Comedie [93]
Horror [53]
Drama [53]
Aventura [28]
Muzical [6]
Desene [28]
Filme Romanesti [10]
Romantic [19]
Seriale [2]
Documentare [3]
Western [2]
S.F [18]
Fantastic [15]
Crima [14]
Thriller [23]
Razboi [5]
Trasniti Din Nato [19]
Prison Break Online [4]
Filme Indiene [7]
La Bloc [17]
Parerea Ta!!!
Cum vi se pare situl?
Total Voturi: 747
Statistici
Useri In 24 de ore:


Detalii
Comments: 144
Publisher: 497
Guestbook: 31
Pagina Principala » Articole » Horror

28 Days Later

PENTRU A VEDEA FILMUL FARA INTRERUPERI CLICK AICI!!!Titlu Original: Dupa 28 de zile
Anu: 2002
Duratia: 113 min.

Descriere:
Un grup de militanti pentru drepturile animalelor descoperã, într-un institut de cercetare a primatelor, mai multi cimpanzei care, închisi în custi si imobilizati în lanturi, sunt obligati sã priveascã niste ecrane pe care se deruleazã scene de o violentã extremã. Ignorând spusele cercetãtorilor îngroziti, conform cãrora cimpanzeii ar fi infectati cu un virus periculos, ei elibereazã animalele, ca imediat apoi sã fie atacati de ele.

28 de zile mai târziu… Jim (Cillian Murphy), de meserie curier, se trezeste din comã într-un spital pustiu din Londra. Nedumerit, strãbate coridoarele si saloanele goale si, negãsind pe nimeni, iese pe strãzile orasului în cãutare de ajutor. La cãderea serii, se adãposteste într-o bisericã, în care are surpriza neplãcutã sã gãseascã o multime de cadavre, unul peste altul, pe podea. Deodatã, un zgomot îi atrage atentia, dar aparitia preotului este departe de a-l linisti. Vãzând privirea însângeratã si auzind rãcnetele violente ale acestuia, Jim fuge din nou în stradã. Acolo, panica îi sporeste când constatã cã o întreagã adunãturã de fiinte ciudate si amenintãtoare este pe urmele lui.

Explozia neasteptatã a unei bombe cu petrol marcheazã aparitia a doi „supravietuitori”, Selina (Naomie Harris) si Mark (Noah Huntley). Riscând, ei îl salveazã pe Jim de urmãritorii sãi si îl duc la adãpost. Acolo, îi explicã situatia: fiintele violente pe care le întâlnise fuseserã infectate cu un virus extrem de periculos care pusese stãpânire pe toatã Anglia si despre care nu stiau dacã se rãspândise si dincolo de granite.

Selina si Mark acceptã sã-l ajute pe Jim sã se întoarcã acasã la pãrintii sãi, în Deptford, chiar dacã acest lucru este dificil si cu niste consecinte nebãnuite. Furisându-se pe strãzile întunecoase, cei trei remarcã o luminã venind de la fereastra unui bloc si imediat se duc sã vadã dacã existã supravietuitori. Astfel, ei fac cunostintã cu Frank (Brendan Gleeson) si fiica sa Hannah (Megan Burns), aflati într-o situatie dificilã, datoritã rezervelor de apã, devenite insuficiente.
În timp ce încearcã sã-si amenajeze un adãpost în blocul pãrãsit, cei cinci receptioneazã o transmisie a unui post de radio prin care Henry (Christopher Eccleston), liderul unui grup militar din Manchester, pretinde cã a identificat virusul si îi cheamã pe toti supravietuitorii sã-l ajute sã-si punã în aplicare solutia. Neavând alternativã, cei cinci pornesc la drum spre nord, cu taxiul lui Frank, nestiind cã rãul de-abia acum începe.


Categoria: Horror | Adaugat de: DivxOnline (2009-05-25)
Vizualizari: 333 | Voteaza: 0.0/0 |
Total comentarii: 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii!
[ Cont Nou! | Login ]
Cauta
Medias.Cs16.Ro
Chat
200
Voteaza!!!
Doriti Sa Mai Adaugam Filme Online Pe Site?
Total Voturi: 384
Parteneri!!!
Promovare Gratuita - Top123
Copyright By BenY © 2018 Make a free website with uCoz