Joi, 2018-04-26, 2:22 PM
Site menu
Categorii
Actiune [78]
Comedie [93]
Horror [53]
Drama [53]
Aventura [28]
Muzical [6]
Desene [28]
Filme Romanesti [10]
Romantic [19]
Seriale [2]
Documentare [3]
Western [2]
S.F [18]
Fantastic [15]
Crima [14]
Thriller [23]
Razboi [5]
Trasniti Din Nato [19]
Prison Break Online [4]
Filme Indiene [7]
La Bloc [17]
Parerea Ta!!!
Cum vi se pare situl?
Total Voturi: 747
Statistici
Useri In 24 de ore:


Detalii
Comments: 144
Publisher: 497
Guestbook: 31
Pagina Principala » Articole » Comedie

Van Wilder: Party Liaison

PENTRU A VEDEA FILMUL FARA INTRERUPERI CLICK AICI!!!


Titlu Original: Bal cu Scandal
Anu: 2002
Duratia: 95 min.

Descriere: RETETA IDEALA PENTRU O PETRECERE BETON.

Un nou an!
Cu ocazia începerii unui nou an, folosesc ocazia pentru a vã spune bine ati intrat în cel mai bun timp al vietii voastre. Asa cum stiti multi dintre voi, am petrecut multi ani aici, experimentînd tot ceea ce poate oferi Colegiul Coolidge. M-am dedicat preocupãrii sã aveti asigurate conditiile petrecerii celui mai bun timp al vietii voastre. Pentru cã fiecare dintre noi cautã acea situatie de „mare înãltime”, vã provoc sã faceti ca acest timp sã conteze cu adevãrat, chiar dacã asta vã va zãpãci pe multi. Pentru cã experienta nu doar dã un suflu vietii. Ci ESTE chiar viata. Scrieti asta pe hîrtie. Se spune cã anii de studentie sînt cei mai frumosi din viatã. Filosofia mea este - De ce sã ne oprim aici? Ia sã ne distrãm!
Cu sinceritate,
Van WILDER

Este o comedie despre încercarea de a rămîne veşnic student. RYAN REYNOLDS şi TARA REID joacă în comedia BAL CU SCANDAL, o producţie Myriad Pictures-Tapestry Films. În film apar veterani ai comediei .TIM MATHESON şi noi veniţi în lumea cinematografiei – DANIEL COSGROVE, TECK HOLMES şi KARL PENN. Van Wilder (Ryan Reynolds) a petrecut deja şapte ani la Coolidge Colledge, şi dacă tot şi-a făcut un obicei, nu mai are de gînd să absolve.

În calitate de maestru al petrecerilor din campus, reputaţia lui Van a atins dimensiunea unei legende. Gwen Pearson (Tara Reid) este o studentă serioasă care, în calitate de jurnalistă la ziarul studenţilor trebuie, deşi nu vrea, să scrie un articol despre „Regele de la Coolidge” – Van Wilder. Din nefericire pentru Van, tatăl lui, Vance Wilder (Tim Matheson) taie subvenţiile care îi permiteau să trăiască în stil mare.

Cu ajutorul prietenului Hutch (Teck Holmes) şi a unui asistent Taj (Kal Penn), Van pune la cale un plan prin care să cîştige din petreceri destui bani ca să-şi plătească taxele la şcoală şi să se distreze în acelaşi timp. Gwen care este antrenată de nevoie în joc, reuşeşte să-l cunoască pe omul din spatele mitului Van Wilder.
Este o comedie romantică isteaţă, despre un tip cu care oricine ar vrea să semene.
Categoria: Comedie | Adaugat de: DivxOnline (2009-08-09)
Vizualizari: 416 | Voteaza: 0.0/0 |
Total comentarii: 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii!
[ Cont Nou! | Login ]
Cauta
Medias.Cs16.Ro
Chat
200
Voteaza!!!
Doriti Sa Mai Adaugam Filme Online Pe Site?
Total Voturi: 384
Parteneri!!!
Promovare Gratuita - Top123
Copyright By BenY © 2018 Make a free website with uCoz