Marti, 2018-04-24, 3:29 PM
Site menu
Categorii
Actiune [78]
Comedie [93]
Horror [53]
Drama [53]
Aventura [28]
Muzical [6]
Desene [28]
Filme Romanesti [10]
Romantic [19]
Seriale [2]
Documentare [3]
Western [2]
S.F [18]
Fantastic [15]
Crima [14]
Thriller [23]
Razboi [5]
Trasniti Din Nato [19]
Prison Break Online [4]
Filme Indiene [7]
La Bloc [17]
Parerea Ta!!!
Cum vi se pare situl?
Total Voturi: 747
Statistici
Useri In 24 de ore:


Detalii
Comments: 144
Publisher: 497
Guestbook: 31
Pagina Principala » Articole » Comedie

Daddy Day Care

PENTRU A VEDEA FILMUL FARA INTRERUPERI CLICK AICI!!!


Titlu Original: Gradinita lui Taticu'
Anu: 2003
Duratia: 93 min.

Descriere:
O comedie adorabila pentru copii, parinti si bunici cu indragitul actor Eddie Murphy, pe care vi-l amintiti cu siguranta drept Dr.Dolittle, cel care vorbea cu animalutele.

In filmul de fatã el este un tãtic pe nume Charlie, somer, care, vrând nevrând, trebuie sã aibã grijã de fiul Ben, în lipsa mamei, care merge zilnic la servici. In aceeasi situatie se aflã si prietenul sãu Phil ( interpretat de Jeff Garlin). Cei doi tati pe post de mame sunt la început înspãimântati de ceeea ce îi asteaptã, dar, cu umor si multã bunavointã se înhamã la treabã, în asteptarea unor zile mai bune.

Dacã tot trebuie sã suporte mofturile si nãzbâtiile propriilor copii, ce mai conteazã 2 sau 3 copii în plus de pe la vecini. Si asa ajung sã organizeze în casa lui Charlie o grãdinitã originalã si total non-conformistã. Metodele lor de a se ocupa de copii sunt departe de litera unui tratat de pedagogie, ele fiind ocazii de întâmplãri amuzante, dar copiilor începe sã le placã felul de a-si petrece ziua, învãtând sã citeascã, sa prticipe la tot felul de jocuri interactive, sa picteze în voia lor si, mai presus de toate, sã se distreze de minune cu cei doi adulti, care cam dau in mintea lor.

Cum numãrul de copii creste, si la lege scrie ca trebuie un educator la 5 copii, Charlie si Phil co-opteaza un fost coleg de servici, Marvin (interpretat de Steve Zahn), un fel de copil mai mare, care comunicã perfect cu cei mici, pe limba lor, fiind la curent cu toate serialele si jocurile video gustate de copii.

Dar concurenta vegheazã, în spetã d-na Harridan ( interpretatã de Anjelica Houston) directoarea unui Institut pentru prescolari, cu staif si morgã, unde se învatã limbi strãine, bunele maniere si muzica clasica. D-na Harridan nu stã mult pe gânduri, îi reclamã pe cei doi autoritãtilor competente în materie de educatie, un inspector se prezintã în control – alte întamplari cu haz – inspector care, intimidat de verva lui Charlie ( cine poate rezista lui Eddie Murphy, când se porneste) încearcã sã împace si capra si varza. D-na Haridan nu se lasã, dar nici cei doi tãtici. Urmarea – pãrintii încep sã-si mute copiii de la institutia d-nei Harridan la grãdinita celor doi .
Charlie si Phil par sã-si fi gãsit vocatia, dar cu d-na Harridan soarta va fi vitregã.
Categoria: Comedie | Adaugat de: DivxOnline (2009-07-07)
Vizualizari: 369 | Voteaza: 0.0/0 |
Total comentarii: 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii!
[ Cont Nou! | Login ]
Cauta
Medias.Cs16.Ro
Chat
200
Voteaza!!!
Doriti Sa Mai Adaugam Filme Online Pe Site?
Total Voturi: 384
Parteneri!!!
Promovare Gratuita - Top123
Copyright By BenY © 2018 Make a free website with uCoz