Vineri, 2018-04-27, 7:51 AM
Site menu
Categorii
Actiune [78]
Comedie [93]
Horror [53]
Drama [53]
Aventura [28]
Muzical [6]
Desene [28]
Filme Romanesti [10]
Romantic [19]
Seriale [2]
Documentare [3]
Western [2]
S.F [18]
Fantastic [15]
Crima [14]
Thriller [23]
Razboi [5]
Trasniti Din Nato [19]
Prison Break Online [4]
Filme Indiene [7]
La Bloc [17]
Parerea Ta!!!
Cum vi se pare situl?
Total Voturi: 747
Statistici
Useri In 24 de ore:


Detalii
Comments: 144
Publisher: 497
Guestbook: 31
Pagina Principala » Articole » Comedie

Kangaroo Jack

PENTRU A VEDEA FILMUL FARA INTRERUPERI CLICK AICI!!!


Titlu Original: Cangurul Jack
Anu: 2003
Duratia: 89 min.
Descriere: Prieteni foarte buni, Charlie Carbone (JERRY O’CONNELL) si Louis Fucci (ANTHONY ANDERSON) se luptã amândoi sã obtinã ceva de la viatã, dar abordãrile lor sunt mai diferite.

Louis este un optimist convins, ceea ce e un lucru bun, considerând cã este mereu un magnet pentru ghinion. De când i-a salvat viata lui Charlie, acum 20 de ani, Louis s-a bãgat împreunã cu acesta în tot felul de scheme de îmbogãtire rapidã, care nu au fãcut decât sã-l compromitã pe Charlie în ochii tatãlui sãu vitreg, seful mafiei locale, Sal Maggio (CHRISTOPHER WALKEN).

Mai sceptic decât Louis, Charlie vrea sã joace dupã reguli, sã întâlneascã fata potrivitã si sã-si facã afacerea profitabilã, chiar dacã asta înseamnã ca Sal sã adune toate profiturile. Dar când Louis îl acosteazã pe Charlie, pentru a-l ajuta sã escorteze un camion plin cu televizoare furate, prin oras, ei reusesc fãrã sã vrea sã aducã politia la depozitul lui Sal.

Când totul pare pierdut si ei asteaptã sã devinã hranã la pesti, Sal se decide sã le mai acorde o ultimã sansã. Nu trebuie decât sã ducã 50.000$ bani gheatã, unui asociat al lui Sal, undeva la granita australianã.

Dupã un zbor aventuros, Brooklyn – Sydney, Charlie si Louis se trezesc mergând pe un drum plin de praf din sãlbatica Aussie, cu 50.000$ îndesati în jacheta rosie, norocoasã, a lui Louis. Se pare cã lucrurile încep sã meargã bine, când jeep-ul lor loveste un cangur.

Ĩn timp ce ei încearcã din greu sã readucã cangurul la viatã, îsi dau seama cã seamãnã cu amicul lor din Brookly, Jackie Legs. Louis insistã sã-l îmbrace pe cangur cu jacheta rosie pentru a face niste fotografii.
Înainte ca cei doi sã reactioneze, dupã ce l-au îmbrãcat cu jacheta rosie, cangurul, botezat de ei "Jack ", îsi revine si tâsneste cu viteza luminii, lãsându-i fãrã bani, cu masina stricatã si fãrã nici un indiciu.

Cei doi reusesc în cele din urmã sã primeascã ajutor de la o tânãrã cercetãtoare americanã, Jessie (ESTELLA WARREN), de la un pilot mereu beat si pornesc pe urmele cangurului pentru a recupera banii...
Categoria: Comedie | Adaugat de: DivxOnline (2009-06-03)
Vizualizari: 281 | Comentarii: 2 | Voteaza: 0.0/0 |
Total comentarii: 2
2  
ce-mi place de ala grasu` :X :))

1  
ahh ce-mi place :X

Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii!
[ Cont Nou! | Login ]
Cauta
Medias.Cs16.Ro
Chat
200
Voteaza!!!
Doriti Sa Mai Adaugam Filme Online Pe Site?
Total Voturi: 384
Parteneri!!!
Promovare Gratuita - Top123
Copyright By BenY © 2018 Make a free website with uCoz