Joi, 2018-04-26, 2:24 PM
Site menu
Categorii
Actiune [78]
Comedie [93]
Horror [53]
Drama [53]
Aventura [28]
Muzical [6]
Desene [28]
Filme Romanesti [10]
Romantic [19]
Seriale [2]
Documentare [3]
Western [2]
S.F [18]
Fantastic [15]
Crima [14]
Thriller [23]
Razboi [5]
Trasniti Din Nato [19]
Prison Break Online [4]
Filme Indiene [7]
La Bloc [17]
Parerea Ta!!!
Cum vi se pare situl?
Total Voturi: 747
Statistici
Useri In 24 de ore:


Detalii
Comments: 144
Publisher: 497
Guestbook: 31
Pagina Principala » Articole » Razboi

Zwartboek
Partea 1


Partea 2


Titlu Original: Lista Neagra
Anu: 2006
Duratia: 145

Descriere:
Fiindu-i distrusa ascunzatoarea de catre o bomba ratacita, frumoasa cantareata evreica Rachel Stein se decide, alaturi de alti evrei, sa traverseze Biesbosch pana in sud, intr-o zona a Olandei deja eliberata. Cu toate acestea, barca lor este interceptata de o patrula germana si toti refugiatii sunt ucisi. Numai Rachel supravietuieste.

Ea se alatura rezistentei sun numele de Ellis de Vries, se imprieteneste cu ofiterul german al SD, Müntze. El este foarte interesat de persoana ei, oferindu-i un loc de munca. Intre timp, rezistenta incropeste un plan pentru a elibera un grup de luptatori partizani ce fusesera luati captivi, toate acestea cu ajutorul lui Ellis. Planul este tradat si se sfarseste jalnic. Atat Rezistenta, cat si germanii o acuza pe ea. Este nevoita, inca o data, sa se ascunda, alaturi de Müntze. impreuna asteapta sfarsitul razboiului.Eliberarea nu ii aduce libertatea lui Ellis; nici chiar atunci cand reuseste sa il expuna pe adevaratul tradator. "Fiecare supravietuitor are o urma de vina".

Lista neagra este un thriller de actiune, inspirat din fapte reale. Gerard Soeteman si regizorul Paul Verhoeven au lucrat 20 de ani la scenariul pentru acest film, marcand intoarcerea lui Verhoeven in Olanda. Actorii principali ai acestei co-productii europene, in mare parte prezentata in olandeza, putin in germana, engleza si ebraica, sunt Carice van Houten, Sebastian Koch, Thom Hoffman, Halina Reijn, Christian Berkel si Waldemar Kobus. Alte roluri mai sunt interpretate de catre Michiel Huisman, Derek de Lint, Peter Blok, Dolf de Vries and Diana Dobbelman, printer altii.Lista neagra este o productie a lui San Fu Maltha pentru Fu Works, Jos van der Linden pentru Hector, Frans van Gestel si Jeroen Beker pentru Motel Films in Olanda si Teun Hilte pentru Clockwork Pictures (Marea Britanie) si Jens Meurer pentru Egoli Tossell Films (GER). Studio Babelsberg (GER) si AVRO au fost co-producatori.

Lista neagra a beneficiat de un buget de peste 17 milioane de euro. Co-productia europeana a primit un ultim suport financiar din partea Netherlands Fonds voor de Film, CoBO fonds, Medienboard Berlin – Brandenburg, FFA National Filmboard, Eurimages, si a orasului Haga.FIlmul a avut diverse locatii de filmare din Haga, Giethoorn, Biesbosch, in studiourile Babelberg, in Berlin si in Israel.


Categoria: Razboi | Adaugat de: DivxOnline (2009-05-19)
Vizualizari: 593 | Voteaza: 0.0/0 |
Total comentarii: 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii!
[ Cont Nou! | Login ]
Cauta
Medias.Cs16.Ro
Chat
200
Voteaza!!!
Doriti Sa Mai Adaugam Filme Online Pe Site?
Total Voturi: 384
Parteneri!!!
Promovare Gratuita - Top123
Copyright By BenY © 2018 Make a free website with uCoz