Marti, 2018-04-24, 3:11 PM
Site menu
Categorii
Actiune [78]
Comedie [93]
Horror [53]
Drama [53]
Aventura [28]
Muzical [6]
Desene [28]
Filme Romanesti [10]
Romantic [19]
Seriale [2]
Documentare [3]
Western [2]
S.F [18]
Fantastic [15]
Crima [14]
Thriller [23]
Razboi [5]
Trasniti Din Nato [19]
Prison Break Online [4]
Filme Indiene [7]
La Bloc [17]
Parerea Ta!!!
Cum vi se pare situl?
Total Voturi: 747
Statistici
Useri In 24 de ore:


Detalii
Comments: 144
Publisher: 497
Guestbook: 31
Pagina Principala » Articole » Thriller

The Body

PENTRU A VEDEA FILMUL FARA INTRERUPERI CLICK AICI!!!


Titlu Original: Misiune in Tara Sfanta
Anu: 2001
Duratia: 109 min.

Descriere:
În zorii noului mileniu, în leagănul credinţei, Ierusalim, doi oameni aparţinând unor lumi şi culturi total diferite se aliază pentru a investiga o descoperire arheologică ce amenintă fundaţiile religiei occidentale şi distruge fragila pace din regiune.

În spatele unui simplu magazin de pe strada Hanaviim, tânăra arheolog Sharon Golban (OLIVIA WILLIAMS) descoperă un schelet antic în mormântul unui om bogat. Coloritul încheieturilor mâinilor şi picioarelor indică drept cauză a morţii metoda romană de execuţie a criminalilor şi a duşmanilor statului – crucificarea. O monedă de aur găsită în mormânt poartă efigia guvernatorului roman Pontius Pilat. Şi mai există şi alte semne care s-ar putea potrivi cu descrierea din Biblie a morţii rabinului Yeshu Ben Yosef, mai cunoscut sub numele său grec de Iisus, fiul lui Iosif.
Acum, Matt Gutierrez, un preot iezuit trimis de Vatican (ANTONIO BANDERAS) şi Sharon, reprezentantă ştiinţei, trebuie să lupte împotriva piedicilor din ce în ce mai mari puse de către cei implicaţi în lupta pentru putere în această parte a lumii – politicieni, clerici, extremişti religioşi, terorişti –, iar credinţa şi identitatea lor vor fi puse la grea încercare pe parcursul tentativei lor de a scoate la lumină adevărul despre acestă descoperire epocală.
Plasat pe fundalul de turbulenţe fizice şi politice ale Orientului Mijlociu, MISIUNE ÎN ŢARA SFÂNTĂ este un thriller care se adresează frământărilor spirituale ale omenirii în momentul unic al trecerii într-un nou secol şi mileniu, când oamenii privesc trecutul ca pe un ghid spre viitor.Categoria: Thriller | Adaugat de: DivxOnline (2009-06-01)
Vizualizari: 345 | Voteaza: 0.0/0 |
Total comentarii: 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii!
[ Cont Nou! | Login ]
Cauta
Medias.Cs16.Ro
Chat
200
Voteaza!!!
Doriti Sa Mai Adaugam Filme Online Pe Site?
Total Voturi: 384
Parteneri!!!
Promovare Gratuita - Top123
Copyright By BenY © 2018 Make a free website with uCoz