Sambata, 2018-02-24, 11:00 AM
Site menu
Categorii
Actiune [78]
Comedie [93]
Horror [53]
Drama [53]
Aventura [28]
Muzical [6]
Desene [28]
Filme Romanesti [10]
Romantic [19]
Seriale [2]
Documentare [3]
Western [2]
S.F [18]
Fantastic [15]
Crima [14]
Thriller [23]
Razboi [5]
Trasniti Din Nato [19]
Prison Break Online [4]
Filme Indiene [7]
La Bloc [17]
Parerea Ta!!!
Cum vi se pare situl?
Total Voturi: 747
Statistici
Useri In 24 de ore:


Detalii
Comments: 144
Publisher: 497
Guestbook: 31
Pagina Principala » Articole » S.F

Repo The Genetic Opera

PENTRU A VEDEA FILMUL FARA INTRERUPERI CLICK AICI!!!


Titlu Original: Repo! Opera genetică
Anu: 2008
Duratia: 150 min.

Descriere:
În anul 2056, cedarea organelor devine o epidemie care devastează planeta. Din această tragedie, apare un salvator: GeneCo, o companie de bio-tehnologie care oferă transplanturi de organe. Operaţiile nu sunt ieftine aşa că, pentru cei care nu şi le pot permite, GeneCo oferă un sistem simplu de finanţare. Cu atât de mulţi pacienţi, GeneCo dezvoltă Zydrate, un compus derivat dintr-o endorfină creată de creier în momentul morţii, pentru a oferi pacienţilor o recuperare "fără dureri".

Operaţiile simple ale GeneCo devin rapid foarte populare şi, prin intermediul unei strategii inovatoare de marketing, se pun bazele unei noi industrii: operaţiile chirurgicale ca declaraţie de modă. Oamenii se vor opera pentru a avea oase mai puternice, organe mai tinere. Transplanturile devin o obsesie generală şi GeneCo câştigă influenţă politică, ceea ce ii va permite să dea o lege în Congres: Recuperarea organelor este legalizată.

În plus faţă de rata deja crescută a dobânzilor şi a penalităţilor de întârziere, GeneCo adaugă o clauză de recuperare în contractele sale. Pacienţii care nu plătesc ratele la timp sunt urmăriţi de către Repo Man. Incapabili de a ţine pasul cu costurile ridicate ale operaţiilor şi temându-se pentru vieţile lor, clienţii GeneCo devin adeseori dependenţi de Zydrate. Se dezvoltă o piaţă neagră, unde Hoţii de morminte fură de la cadavre Zydrate şi îl vând dependenţilor, tăind din profiturile GeneCo.

Preşedintele GeneCo, Rotti Largo (Paul Sorvino) foloseşte cu succes un marketing agresiv pentru a obţine controlul asupra clienţilor săi, dar se teme pentru viitorul imperiului. Cei trei fii ai săi, Pavi (Ogre), Luigi (Bill Moseley), şi Amber (Paris Hilton) sunt dependenţi de operaţii şi cheltuiesc banii familiei aproape la fel de repede pe cât îi face compania.

Shilo (Alexa Vega), în vârstă de 17 ani, trăieşte o viaţă complet diferită de cea privilegiată a copiilor Largo. Ea este închisă în casă de către tatăl ei, Nathan (Anthony Stewart Head), care a avertizat-o că lumea exterioară ar putea să fie periculoasă pentru viaţa ei datorită bolii genetice vasculare pe care a moştenit-o de la mama ei. Nathan este văduv, a pierdut-o pe Marni, mama lui Shilo, din cauza unei operaţii ratate, pe care a efectuat-o chiar el, in calitate de chirurg. Este copleşit de vină din cauza accidentului şi nu vrea decât să îşi protejeze fiica.

Dar Nathan are o identitate secretă: el este cel mai temut asasin al GeneCo, Repo Man. Rotti Largo foloseşte sentimentul de vinovăţie al lui Nathan ca armă de manipulare şi îl obligă pe acesta să ducă la îndeplinire sarcini murdare.
Rotti Largo o atrage pe Shilo în lumea exterioară, într-o căutare periculoasă, promiţându-i că leacul pentru boala ei şi adevărul despre moartea misterioasă a mamei sale sunt la capătul călătoriei. O ispiteşte de nenumărate ori, prezentând-o chiar idolului ei, cântăreaţa Blind Mag (Sarah Brightman) care pare să aibă o legătură cu mama lui Shilo.
Totul duce la spectaculoasa şi mult aşteptata Opera Genetică, unde Rotti promite că toate întrebările lui Shilo îşi vor găsi răspuns.
Categoria: S.F | Adaugat de: DivxOnline (2009-08-09)
Vizualizari: 474 | Voteaza: 0.0/0 |
Total comentarii: 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii!
[ Cont Nou! | Login ]
Cauta
Medias.Cs16.Ro
Chat
200
Voteaza!!!
Doriti Sa Mai Adaugam Filme Online Pe Site?
Total Voturi: 384
Parteneri!!!
Promovare Gratuita - Top123
Copyright By BenY © 2018 Make a free website with uCoz