Miercuri, 2018-04-25, 10:00 AM
Site menu
Categorii
Actiune [78]
Comedie [93]
Horror [53]
Drama [53]
Aventura [28]
Muzical [6]
Desene [28]
Filme Romanesti [10]
Romantic [19]
Seriale [2]
Documentare [3]
Western [2]
S.F [18]
Fantastic [15]
Crima [14]
Thriller [23]
Razboi [5]
Trasniti Din Nato [19]
Prison Break Online [4]
Filme Indiene [7]
La Bloc [17]
Parerea Ta!!!
Cum vi se pare situl?
Total Voturi: 747
Statistici
Useri In 24 de ore:


Detalii
Comments: 144
Publisher: 497
Guestbook: 31
Pagina Principala » Articole » S.F

X-Men


PENTRU A VEDEA FILMUL FARA INTRERUPERI CLICK AICI!!!


Titlu Original: X-Men
Anu: 2000
Duratia: 1:44:16
Descriere: Cyclops, Jean Grey si Storm sunt copiii erei atomice, homo superior, veriga urmatoare in lantul evolutiv uman. Fiecare dintre ei s-a nascut cu o mutatie genetica unica, manifestata la pubertate prin niste puteri supranormale: Cyclops (James Marsden) poate emite din priviri un fascicul energetic capabil sa strapunga muntii; Jean Grey (Famke Janssen) este telekinetica si telepatica, iar Storm (Halle Berry) e capabila sa manipuleze dupa bunul plac orice fel de conditii atmosferice.
Intr-o lume plina de ura si prejudecati, ei reprezinta niste ciudatenii ale naturii, un fel de paria dispretuiti si temuti de cei care nu sunt capabili sa-i inteleaga si sa accepte diferenta. Printre acestia se numara senatorul american Robert Kelly (Bruce Davison), ale carui proiecte de lege sunt menite sa atentioneze asupra pericolului reprezentat de mutanti, care traiesc cu miile intr-o societate ignoranta.
Sub indrumarea profesorului Charles Xavier (Patrick Stewart), cel mai puternic telepat din lume, "mutantii" au invatat sa-si controleze si sa-si foloseasca puterile unice in interesul umanitatii si sa lupte impotriva unei societati care se teme de ei. Ei sunt porecliti generic "X-Men".
Profesorul Xavier are doi "studenti" noi: pe Logan /Wolverine (Hugh Jackman) -un solitar care poseda puteri vindecatoare uimitoare, dar si o furie intensa, animalica -si pe Rogue (Anna Paquin), o adolescenta stranie care are capacitatea de a "absorbi" puterile si amintirile celor pe care ii atinge.
Echipa de X-Men intra intr-un razboi filosofic si propriu-zis cu un fost coleg si prieten de-al profesorului Xavier, Erik Lehnsherr, poreclit "Magneto". Unul dintre cei mai puternici mutanti din lume, Magneto a intors spatele societatii si este fidel principiului ca oamenii si mutantii nu pot coexista si acestia din urma reprezinta viitorul societatii. Impreuna cu discipolii sai, mutantii pe nume Sabretooth (Tyler Mane), Mistique (Rebecca) si Toad (Ray Park) nu se da in laturi de la nimic pentru a-si asigura dominatia in viitor, chiar daca aceasta pune in pericol insasi existenta omenirii.
Categoria: S.F | Adaugat de: DivxOnline (2009-06-01)
Vizualizari: 359 | Comentarii: 1 | Voteaza: 0.0/0 |
Total comentarii: 1
1  
e naspa rau traducerea la filmul asta.poate reusiti sa rezolvati problema!salutari

Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii!
[ Cont Nou! | Login ]
Cauta
Medias.Cs16.Ro
Chat
200
Voteaza!!!
Doriti Sa Mai Adaugam Filme Online Pe Site?
Total Voturi: 384
Parteneri!!!
Promovare Gratuita - Top123
Copyright By BenY © 2018 Make a free website with uCoz